ebs.dk a/s besidder absolut spidskompetence inden for business intelligence teknologierne i Microsoft® BI framework samt ebs.dk’s øvrige ”værktøjskasse”.

ebs.dk a/s besidder absolut spidskompetence inden for informationsstruktureringsstandarderne i de fællesoffentlige standardiseringsinitiativer – OIOXML, OIO-kataloget etc.

ebs.dk a/s har - for smidigt og effektivt at kunne inddrage bedst mulige og tilstrækkelige kompetencer til løsning af kundernes udfordringer – etableret et omfattende netværk af både mindre, mellemstore og store samarbejdspartnere, der tilsammen råder over ressourcer og spidskompetencer på relevante områder (.NET, sikkerhed, SQLServer, forretningsanalyse m.fl.).

ebs.dk a/s tilknytter business intelligence-konsulenter med faglig spidskompetence indenfor ebs.dk’s forretningsområder. I den forbindelse lægger ebs.dk særlig vægt på kreativitet og høj faglig integritet.

ebs.dk a/s besidder ”state-of-the-art” viden om og visioner for planlægning og implementering af struktureret information (Information Management) med henblik på at opnå bedre forretningsviden (business intelligence).

Stifter og ejer af ebs.dk a/s – Erik Bo Sørensen – har med sin mangeårige erfaring fra de vigtigste grene af den offentlige forvaltning optimale forudsætninger for at forstå de offentlige forvaltningers forretningsmæssige udfordringer og business intelligence behov.

ebs.dk a/s har dokumenterede gode resultater med leverancer til løsning af private virksomheders forretningsmæssige udfordringer og business intelligence behov.